slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Lidewij van den Hoogen | Eleven

Eleven is ruim een jaar actief als dé dienstverlener op het gebied van HR voor ondernemers in Zuid-Nederland. Deze ondernemers hebben regelmatig behoefte aan (extra) HR expertise voor het oplossen van personele vraagstukken en gaan hiervoor graag in zee met een organisatie die veerkrachtig, duidelijk en professioneel is. Eleven biedt allround HR advies op het gebied van gezondheid en verzuim, opleiding en training, arbeidsrecht (wet- en regelgeving), outplacement, recruitment, reorganisatie en arbeidsvoorwaarden.

 

Lidewij van den Hoogen is de energie achter Eleven.        

Waarom iets waarderen op een schaal van 1 tot 10, als je Eleven hebt?

         Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV