slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Kees van den Hombergh | Mankind Mens & Organisatie

Wat stuurt de ontwikkeling van organisaties? Strategie, planning en controle? Of spelen dromen, passie en drijfveren ook een rol?

In 2006 startte ik MANKIND Mens & Organisatie, advies en coaching voor MKB bedrijven. Ik maak een verbinding  tussen de eettafel en de directietafel, tussen persoonlijk en zakelijk succes! Hoe? Door in te zoomen op de mens: “als je weet wie je bent en wat je wil, ontwikkeld zich een wenkend perspectief”.

In mijn boek ‘IK-Kees’ wordt de kracht van drijfveren, dromen en passie als aanjagers van persoonlijke ontwikkeling beschreven.

Kees van den Hombergh, oprichter MANKIND Mens & Organisatie.

     Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV