slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Lid | Kabeldirect

Even voorstellen.... Davy Heuts, Kabeldirect.nl

Mijn naam is Davy Heuts, 26 jaar. Ik ben geboren en woonachtig in Brunssum. Op mijn 19e ben ik samen met Eric gestart met de webwinkel Kabeldirect.nl

Sinds 2012 is Kabeldirect gevestigd op het Haefland in Brunssum. Kabeldirect is dé speciaalzaak voor alles op het gebied van kabels en accessoires. Consumenten en bedrijven kunnen via de webwinkel, telefonisch of per mail bestellen.  De meeste artikelen zijn bij ons op voorraad, waardoor klanten het direct kunnen komen afhalen bij onze balie in Brunssum. Daarnaast verzenden wij een groot deel van de bestellingen via PostNL. Voor 21:00 besteld, morgen al in huis.

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV