slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Joey van Elsen | SEP Peeters Uitzendorganisatie

Sinds een klein half jaar ben ik actief als accountmanager binnen Sep Peeters Uitzendorganisatie. SEP Peeters is uw ideale partner op het gebied van arbeidsbemiddeling. Wij zijn gespecialiseerd in het werven van personeel voor onder andere de food en logistieke markt. Verder kunnen wij arbeidskrachten leveren voor inpak- en ompakwerkzaamheden. Voor onze arbeidskrachten is zwaar fysiek werk en werk op onregelmatige tijden geen enkel probleem. Wij ontzorgen graag onze klanten en gaan daarin zover dat enkele van onze klanten hun hele personele productieplanning aan ons uitbesteden. Wij zorgen er zelfs voor dat de arbeidskrachten op de juiste tijd én op de juiste plaats zijn. Wij brengen ze veelal naar hun werklocatie!


Joey van Elsen
SEP Peeters Uitzendorganisatie

    

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV