MKB-Limburg - NIEUWS - NIEUW-LID-JEROEN-HOLLEWIJN-216-ACCOUNTANTS-ADVISEURS
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Jeroen Hollewijn | 216 Accountants & Adviseurs

Automatisering zal ook in de accountancy veel verandering met zich meebrengen. Wij zijn van mening dat advies in de meest brede zin van het woord de toekomst is. Derhalve verschuiven wij een deel van de kosten naar de adviserende kant zodoende zijn wij direct van waarde voor onze klanten.

216 is een Nederlands accountantskantoor wat naast de reguliere accountancy werkzaamheden als administratie en samenstel van jaarrekening ook inzet op advies. Wij adviseren op tal van vakgebieden binnen de zakelijke dienstverlening. Voorbeelden zijn bedrijfsadvies vanuit bancaire of corporate oogpunt gericht op groei, personeelsadvies, financiële planning, fiscaaladvies mbt btw aangiftes etc.

Jeroen Hollewijn
216 Accountants & Adviseurs

                       

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV