slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Jean Loyens | Influencers

Hoe bereik je strategisch en invloedrijk leiderschap?

Influencers traint, inspireert en begeleidt jou als ondernemer of leidinggevende naar een impactvolle, resultaatgerichte communicatie met je omgeving en zorgt voor een aantrekkelijk ondernemerschap.
In plaats van je te moeten verkopen, zullen mensen uit eigen beweging kiezen om met jou samen te werken en/of je producten of diensten te kopen. Samen met Influencers ga je aan de slag om het geleerde in de praktijk in te voeren en te blijven toepassen. Mede door de maandenlange opvolging/begeleiding creëer je een nieuwe, succesvolle levensstijl, die je zowel in je persoonlijke als in je zakelijke leven blijvend voordeel zal opleveren.

Volg ons op www.facebook.com/influencers.vlaanderen


Jean Loyens
Influencers

www.influencers-nederland.nl

                    Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV