slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Jacqueline Hanssen | P&O Groep

Even voorstellen....Jacqueline Hanssen, P&O Groep

Vanaf 1997 ben ik werkzaam als zelfstandig ondernemer in Limburg waarvan de afgelopen 12 jaar als counselor/coach, managementondersteuner en trainer bij zakelijke interventies zoals verzuimbegeleiding  en loopbaanvraagstukken. P&O staat voor perspectief en ontwikkeling. Ik werk oplossingsgericht en pragmatisch naar perspectief samen met een team van vrijgevestigde specialisten. Ik heb een eigen methode ontwikkeld waarbij ik moeilijke processen visualiseer. Dit geeft letterlijke een andere kijk op de zaak waardoor er ruimte ontstaat voor nieuw inzicht in perspectief. Ik heb werklocaties in Roermond, Heerlen, Maastricht, Venlo en Eindhoven. Wil je meer weten? Dan maken we gewoon een afspraak.

Jacqueline Hanssen; P&O Groep

                                

 

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV