slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Huub Keulers | Huub Keulers Media Services

Huub Keulers is een internationaal prijswinnend fotograaf en auteur van educatieve fotografieboeken. Samen met zijn vrouw Lorette runt hij het mediabedrijf Highlights & Shadows. Naast fotografie voor atleten, sportorganisaties en sportmerken, zijn we gespecialiseerd in bedrijfsreportages, evenementen-, portret-, interieur-, en hondenfotografie.

Wij weten als geen ander dat topsport tot de verbeelding spreekt, waarbij het vaak gaat om de juiste timing en focus. Diezelfde verbeelding willen wij samen met u verwezenlijken, door hoge doelen te stellen, op het juiste moment te pieken en dromen te verwezenlijken. We doen dit het liefst middels een persoonlijke en gemoedelijke benadering om zodoende de beste resultaten te behalen.

Van origine is Huub een gediplomeerde opleider en communicatie expert waardoor een totaalpakket van fotografie, pakkende teksten, bedrijfswebsites en educatieve fotografie programma’s kan worden aangeboden. Tot onze klantenkring behoren o.a. Samco Aircraft Maintenance, Nationale Politie, Loven Trucks, Ned. Atletiekunie, Ned. Triathlon Bond en Gemeente Beek.

Huub Keulers
Highlights & Shadows Fotografie en Educatie
www.huubkeulers.nl

  


 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV