MKB-Limburg - NIEUWS - NIEUW-LID-HAROLD-STEVENS-HET-PREVENTIE-TEAM
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Harold Stevens | Hét Preventie Team

'Hét Preventie Team' is een enthousiast, multidisciplinair, regionaal team van professionals dat zich met passie inzet voor de bevordering van de gezondheid, welzijn en vitaliteit van werknemers én werkgevers. 

Wij werken sámen. Wij richten ons op gezondheid ipv op ziekte, want: Voorkomen is beter dan genezen. Wanneer je bij ons een traject doorloopt, bezoek je zowél de voedings/leefstijl deskundige, de fysiotherapeut, de verander/levenscoach en personal trainer. Wij maken de mensen bewust van de verantwoordelijkheid die zij voor hun eigen gezondheid en welzijn dragen. Onze vitaliteit-manager denkt mee en biedt frisse ideeën om uw bedrijf vitaal te houden.

Harold Stevens
Het Preventie Team

                    Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV