slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Hans Steenman | BD Lease in Weert

Bent als ondernemer toe aan vervanging of uitbreiding van (een deel van) uw wagenpark, dan is het verstandig om BD Lease eens naar de aanbieding te laten kijken. Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in het vergelijken van leaseaanbiedingen op basis van prijs en voorwaarden en uitgegroeid tot een landelijke speler. Door slimme samenwerkingen met ruim 20 maatschappijen kunnen wij voor alle ondernemers aan de slag; van ZZP-ers met één voertuig tot MKB-ers met grote(re) wagenparken.”

Ook voor een kosteloze second opinion bent u bij ons aan het juiste adres.
Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie: 06-37448617 |  hans@bdlease.nl

Hans Steenman
BD Lease

                 

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV