slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Hans Bours | Bureau 20/20

Bureau 20/20 voor branding, marketing, positionerings- en merk(portfolio)vraagstukken en interim management.

U ervaart dat de eigenschappen van uw product of dienst alléén niet meer  genoeg zijn om u te onderscheiden in een concurrerende markt. Om de concurrentieslag te winnen, moet uw organisatie, product of dienst zich ontwikkelen naar een merk met meerwaarde. Waardoor uw klant niet alleen met zijn hoofd, maar ook met zijn hart voor ú kiest. Bureau 20/20 helpt u een merk te worden, dat betekenis én ambassadeurs heeft. In- en extern! Dat doen we o.a. met een beproefd stappenplan. Van onderzoek naar strategische merkpositionering naar in – en externe implementatie.

Hans Bours
Bureau 20/20
mensen  &  merken

          



Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV