slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Lid | Good Busy Consultancy

Ik ben Sigrid van Good Busy
… en ik los graag problemen op. Door verbetermanagement in het algemeen en Lean Six Sigma in het bijzonder, help ik bedrijven het beste uit hun organisatie én mensen te halen. Dit betekent met name het optimaliseren van processen, communicatie, teameffectiviteit en managementontwikkeling.
Ik geef mijn klanten de tools in handen waarmee ze uiteindelijk hun gewenste resultaten zelfstandig kunnen gaan behalen. Door coaching, training en gevestigde technieken zoals Lean en persoonlijkheidsprofielen, maar ook met humor, creativiteit en vooral heel veel gedrevenheid en passie. Dit gebeurt voornamelijk in workshops, kortlopende (verbeter)projecten en/of langdurige (implementatie)trajecten.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV