slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Dennis Klop | Geld & Woning Roermond

Geld & Woning Roermond is een klein servicegericht hypotheekadvies kantoor met persoonlijk contact hoog in het vaandel. In deze tijd van centralisatie en online dienstverlening stellen wij juist het persoonlijk contact met u centraal. Ons kantoor kan bogen op een zeer ruime ervaring in de financiële dienstverlening in de regio. Wij hebben een aansluiting bij nagenoeg alle banken en verzekeraars dus wij kunnen u helpen bij de selectie van de beste oplossingen in uw situatie. Wij bieden dus nog maatwerk waar de banken liever gaan voor standaardisering. Onze belangrijkste drijfveer is uw financiële nachtrust. U kunt bij ons terecht voor hypotheekadvies en echtscheidingsbemiddeling maar ook voor een scan van uw huidige financiële situatie.

Ik nodig u van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking, de koffie staat altijd klaar!

Dennis Klop FFP

            Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV