slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Danny Boonen | Slim Vermogensbeheer B.V.

Door een brede inventarisatie van uw persoonlijke situatie geven we u inzicht en bepalen we samen welke doelen u echt heeft. En hoe u deze doelen kunt verwezenlijken. Wij hebben specialisten op meerdere gebieden zoals financiële planning & vermogensbeheer. Waar nodig kunnen wij schakelen in ons netwerk om u alle hulp te bieden. Wij kennen onze cliënten bij naam en zorgen voor korte lijnen en persoonlijk contact. Ik werk sinds 2003 bij Slim en heb verschillende functies beoefend. Sinds 2010 werk ik als financieel planner. Gezien mijn Belgische achtergrond kan ik zowel adviseren over Nederlandse financiële vraagstukken als over Belgische.


Danny Boonen
Advisor in Personal Financial Planning   

Slim Vermogensbeheer B.V.

            Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV