slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Bjorn Bos | Thinking Marketing

Ik ben ervan overtuigd dat een goede voorbereiding essentieel is voor een succesvolle toepassing van marketing in welke onderneming dan ook.  Daarom help ik ondernemers uit midden- en kleinbedrijf (MKB) met grensoverschrijdende ambities, bij het verkennen van de markt en het formuleren en uitvoeren van hun marketingstrategie. Hiermee maak ik kansen inzichtelijk en geef mijn opdrachtgevers de tools om deze te verzilveren.

Ik streef ernaar mijn opdrachtgevers te voorzien van gefundeerde marketingadviezen en hen bij de uitvoering te ondersteunen, zodat zij hun doelen op de Duitse markt kunnen realiseren.

Thinking Marketing
Bjorn Bos

 

   Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV