MKB-Limburg - NIEUWS - NIEUW-LID-BART-PLOUM-MEERWAARDIG-EXPERTS-IN-BTW
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Bart Ploum | Meerwaardig, experts in btw

Meerwaardig, experts in btw. Combinatie van 45 jaar ervaring bij Belastingdienst en advieskantoren. Met onze persoonlijke kenmerken, kunde en ervaring durven we met zekerheid te stellen dat we experts zijn in btw. We gaan verder dan een wollig en onleesbaar adviesmemo. Wij voegen met onze adviezen waarde toe aan uw organisatie. We nemen u bij de hand om de juiste beslissing te nemen, durven u tegen te spreken als dat in uw belang is, zorgen dat u begrijpt van btw wat nodig is om te kunnen beslissen, zijn transparant en komen na wat we beloven. Wij zijn Meerwaardig!

mr. Bart Ploum
expert in btw

            Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV