slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Artemis Tours

Bij Artemis Tours Maastricht kunt u terecht voor al uw zakelijke- en privé reiswensen. Van individuele reis op maat tot Incentivereis, Artemis Tours heeft een advies op maat.

Wij nemen de organisatie van de reis uit handen en leveren een product van A-Z bij u aan. Naast individuele reizen hebben wij jarenlange ervaring met groepsreizen, dit voor zowel scholen als personeelsverenigingen. Tevens bieden wij verschillende themareizen en studiereizen aan. Verder biedt Artemis Tours luchthavenvervoer aan t/m 8 personen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan, of plan een kennismakingsgesprek in!

.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor startende ondernemers tussen 0-5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV