slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Angelique Tukker | Flamma Business Development

Sinds 2019 ben ik partner bij Flamma Business Development. Flamma staat voor 'met passie werken en vlammen'; Business Development voor groei en ontwikkeling van je onderneming, van directie en medewerkers. Ondernemingen dienen zich te blijven ontwikkelen: het kan en moet altijd beter!
Voordat ik bij Flamma begon, heb ik managementervaring opgedaan binnen diverse bedrijven en branches. Met als gemeenschappelijke factor: een hectische, commercieel gedreven omgeving waarin medewerkers centraal staan.

Ik ben aangesloten bij MKB-Limburg om in contact te komen met andere ondernemers, omdat ik zelf ook graag wil blijven leren, groeien en ontwikkelen. Maar ook zeker voor de gezelligheid.

  


 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV