MKB-Limburg - NIEUWS - NIEUW-BUSINESS-CLUB-LID-GOSTA-EGER-GBP-INTERNATIONAL-SPECIALISATIE-IN-ASIAN-MARKETS
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw Lid | Gosta Eger-GBP International-specialisatie in Asian Markets

Even voorstellen....Mr. Gosta Eger, GBP International - specialisatie in Asian Markets

Bijna 15 jaar in Asia te hebben doorgebracht en vele Europese bedrijven te hebben geholpen met Market entry in Asia, zal ik nu onze services ook dichterbij huis aanbieden, vanuit Nederland, vooral gericht op MKB die interesse hebben te profiteren van de snel groeiende afzetmarkten in Asia.

GBP International is een bedrijf gespecialiseerd in Asian Markets, van Zuidoost Asia tot India, China, etc. Onze expertise omvat: Business Development, Corporate Services, Interim Management, Market Research, Marketing & Sales (Distributorship & Agencies, etc.), Strategy Consulting (Strategy Development, Market Entry, Value Chains, Pricing, etc.)

Email mij via ge@gbp-international.com voor uw enquiries.   “

Mr. Gosta Eger

          Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV