slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Mooie resultaten tijdens Service Design Jam - Ondermijning

Op 26 oktober 2018 verzamelden meer dan 20 deelnemers zich op de Brightlands Smart Services Campus om gezamenlijk aan de slag te gaan met mogelijke oplossingen voor ondermijning. De achtergrond van de deelnemers was gevarieerd, van lokale ondernemer, tot politie, tot regionale overheidsvertegenwoordigers.
Begeleid door creatievelingen en moderatoren werd in een Service Design Jam van een dag op een creatieve manier nagedacht over hoe het probleem ondermijning kan worden aangepakt.

Na diverse interviews met experts kon het opgedane inzicht gebruikt worden om ideeën te verzamelen en te structureen, met als resultaat: 3 tot in detail uitgewerkte prototypes als onderdeel van een eventuele oplossing.

Op dit moment wordt er samen met de Politie, de Provincie en het Ministerie van V&J en natuurlijk de ondernemers, gekeken hoe aan deze aanzet een vervolg gegeven kan worden.

Mocht er hieromtrent nieuws zijn, dan informeren we u hier uiteraard over. Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV