slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Monique Princen genomineerd voor Vrouw in de Media-awards 2018

Onze eigen MKB-Limburg- en Ondernemend Limburg voorzitter Monique Princen is genomineerd voor de regionale Vrouw in de Media Award 2018. Als boegbeeld van MKB-Limburg en voorzitter van Ondernemend Limburg vertegenwoordigt Monique op lokaal, regionaal én op landelijk niveau de belangen van de Limburgse ondernemers. Monique hoorde in 2018 tot een van de meest opvallende aanwezigen in de regionale media.

Stem mee!
Stemt u mee om ervoor te zorgen dat Monique de regionale Vrouw in de media 2018 wordt? Er kan gestemd worden tot en met donderdag 31 januari 2019 op www.vrouwindemedia.nl.
Nadat u uw stem heeft uitgebracht op een van de landelijke kandidaten, kiest u voor onze eigen provincie Limburg en uiteraard voor Monique Princen uit Weert.


De Vrouw in de Media Award
De Vrouw in de Media Award en de You Go Girl zijn een initiatief van Mediaplatform VIDM.nl en sprekersbureau ZijSpreekt. Op voordracht van journalisten en voordrachten door het publiek zijn 16 vrouwelijke deskundigen geselecteerd die in aanmerking komen voor een van de twee prijzen.

Voor de nominaties van de VIDM-award is gekeken naar hun opvallende aanwezigheid in de landelijke media. Een goede reflectie van de vrouwelijke deskundigheid die Nederland rijk is. Tevens heeft een jury van journalisten de nominaties voor de YGG-award gekozen.

Naast de landelijke Vrouw in de Media Award en de You Go Girl Award zal er dit jaar voor de derde keer een Vrouw in de Media winnares per provincie zijn. De zichtbaarheid van vrouwelijke rolmodellen is immers net zo belangrijk in de lokale regionale media. Ook deze deskundigen zijn gekozen op voordracht van journalisten, actief in de regionale media.

Vanaf maandag 7 januari 2019 kan het publiek stemmen op de genomineerden, en aangeven wie zij zien als de deskundige die zich het best heeft geprofileerd in de media.

De prijzen zijn beelden gemaakt door kunstenares Ellen Buchwaldt.

 

Veelgestelde vragen

Waar staat Monique op de stemsite?
Voor de regionale genomineerden klikt u door naar de tweede pagina op www.vrouwindemedia.nl. Als u daar de provincie Limburg selecteren, komt u bij de juiste stemlijst uit.

Hoe is de nominatie tot stand gekomen?
Journalisten en het publiek konden tot 20 december 2018 naar www.vrouwindemedia.nl gaan om namen voor te dragen. Dit is door ruim 900 mensen gedaan. Vanuit Mediaplatform VIDM en ZijSpreekt is er het hele jaar contact gezocht met journalisten met de vraag om namen voor te dragen. Voordat de lijst naar de jury ging, heeft VIDM gecontroleerd of en hoe iemand afgelopen jaar in de media is gekomen. Een jury van drie personen is op 3 januari 2019 tot een lijst met de uiteindelijke genomineerden gekomen. Met de awards wilt de organisatie (Mediaplatform Vaker in de Media en ZijSpreekt.nl) stimuleren dat meer redacties vrouwen/vrouwelijke rolmodellen zichtbaar maken en stimuleren dat meer vrouwen zich in de media gaan laten zien. De jury van de regionale awards heeft daarom ook gekeken of de betreffende vrouw een rolmodel is met haar aanwezigheid in de media.
 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV