MKB-Limburg - NIEUWS - MONIQUE-PRINCEN-EN-JACCO-VONHOF-VANDAAG-IN-VALKENBURG
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Monique Princen en Jacco Vonhof op bezoek in Valkenburg

MKB-Nederland heeft aandacht voor de situatie in Limburg. “Het leed van de getroffen ondernemers is enorm. Deze ramp - bovenop corona - mag niet hun doodsteek worden”, aldus Jacco Vonhof voorzitter van MKB-Nederland. Voorzitter Vonhof bezocht samen met voorzitter Monique Princen van MKB-Limburg de burgemeester van Valkenburg en getroffen ondernemers. Vonhof is aangedaan door wat hij tijdens het bezoek heeft gehoord en gezien.
 

“Deze zomer had voor veel (toeristische) bedrijven in Limburg iets moeten goedmaken van het dramatische coronajaar, maar dat wordt nu wel heel erg moeilijk”, aldus Vonhof. Ook Limburgse ondernemers in de niet direct getroffen gebieden lijden schade, omdat mensen hun geplande vakantie in de provincie nu annuleren. “Een oproep aan vakantiegangers: het is op veel plaatsen in Limburg nog steeds gewoon heerlijk toeven, dus kom gewoon.”
 

Monique Princen sloot daarnaast aan bij de persconferentie over de situatie in Valkenburg samen met burgemeester Daan Prevoo en Geeke Feiter , directeur van Verbond van Verzekeraarsn 

#SteunLimburg
 
Lees hier het persbericht
 
 
 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV