MKB-Limburg - NIEUWS - MONIQUE-PRINCEN-A-STULTIENS-UITGEROEPEN-TOT-WEERTENAAR-VAN-HET-JAAR
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Monique Princen – Stultiens uitgeroepen tot Weertenaar van het jaar

Op donderdag 6 januari 2022 werd Monique Princen verrast doordat de burgemeester van Weert Raymond Vlecken samen met wethouder Martijn van den Heuvel onaangekondigd aan haar deur stonden.

Reden was dat Monique Princen is uitgeroepen tot Weertenaar van het jaar.

Martijn van den Heuvel: "In plaats van de bekendmaking tijdens de nieuwjaarsreceptie hebben zij Monique verrast met een bezoek aan huis. Monique heeft zich de afgelopen jaren ingezet voor de Limburgse en Weerter ondernemers vanuit haar voorzitterschap van MKB-Limburg. Met name de afgelopen 2 jaar heb ik veel contact mogen hebben met Monique, tevens lid van de regiegroep arbeidsmarktagenda Weert, over de situatie rondom corona en hoe we daarin onze rol konden pakken. Ik weet in ieder geval zeker dat het geluid van de Limburgse Ondernemer tot in Den Haag te horen was en is"

Lees hier het hele artikel dat geubliceerd staat in Weert de Gekste

Monique van harte gefeliciteerd namens Bestuur en medewerkers van MKB-Limburg.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV