MKB-Limburg - NIEUWS - MKBLIMBURGVACATURE-MEDEWERKER-RELATIEBEHEER-EN-EVENTS-MV
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

MKB-Limburg-Vacature medewerker relatiebeheer en events M/V

MKB-Limburg behartigt de belangen van kleine en middelgrote ondernemingen en bevordert onderlinge contacten middels activiteiten en bijeenkomsten.
De ondernemersvereniging is met haar leden en Business Partners over de hele provincie en in een diversiteit aan branches, de verbindende en stimulerende schakel tussen ondernemers onderling, ondernemers & onderwijs, ondernemers & overheid.

MKB-Limburg is ingedeeld in 3 regio’s; Noord- Midden- en Zuid-Limburg. De vereniging heeft een actieve Businessclub die activiteiten en bijeenkomsten organiseert. In elke regio zet een eventgroep regio-events op waarbij jij ondersteuning bied.

Medewerker relatiebeheer en events m/v

Dit ga je doen:

Je bent verantwoordelijk voor het actief, servicegericht en frequent onderhouden van contacten met onze leden en partners in heel Limburg. Verbinding maken en onderhouden is het doel.
Je bent het gezicht van MKB-Limburg naar buiten toe. Dit betekent dat je op alle niveaus soepel kunt schakelen met gevoel voor verhoudingen en rollen. In deze afwisselende en zelfstandige functie vragen wij een proactieve houding waarbij je kan schakelen tussen diverse werkzaamheden en ook om kunt gaan met adhoc werkzaamheden.

Je kerntaken zijn:

het in goed overleg afstemmen van, invulling geven aan en uitvoeren van bestaande en nieuwe (contract)afspraken en het aandragen van ideeën voor intensieve samenwerking.
Je treedt in al je contacten zakelijk verbindend op en je probeert relaties uit te bouwen en bestaande relaties te versterken. Je faciliteert en ondersteunt de regionale stuurgroep-leden en vertegenwoordigt MKB-Limburg bij relevante overleggen en aangelegenheden.
Je rapporteert conform de richtlijn aan het Algemeen Bestuur.
Je bent (mede)organisator van MKB-events die buiten het directe aandachtsgebied van de regio vallen. In voorkomende gevallen kan je assistentie bij regio-events gewenst zijn waarbij je samenwerkt met de lokale bestuurders. Events komen regelmatig voor in de namiddag- en avonduren en zeldzaam in het weekend.
Jouw aanwezigheid bij de events waarvoor je verantwoordelijk bent is noodzakelijk. Bij de overige events wordt je aanwezigheid op prijs gesteld.

Daarnaast is het van groot belang dat je als teamlid intern verbindend en soepel samenwerkt. Je maakt actief deel uit van een klein team op het Service Center Roermond waar open en frequent agenda’s en werkzaamheden met elkaar worden uitgewisseld. Voor de verbinding in het team voer je administratieve werkzaamheden voortvloeiend uit jouw verantwoordelijkheden uit en bied je ondersteuning waar nodig. Denk hierbij aan het up to date houden van onze app, website en social media kanalen, invulling geven aan de nieuwsbrief en een stukje ledenregistratie.

Dit ben jij:

 • Beschikt over een MBO+/HBO werk- en denkniveau
 • Ruime en relevante werkervaring waaronder persoonlijk klant/ledencontact
 • Actueel vaardig met werken in Word, Excel, Power Point en Social Media
 • Positief, enthousiast en innemend
 • Denkend in mogelijkheden
 • Extern en intern verbindende teamwerker
 • Resultaatgericht
 • Prima communicatievaardigheden zowel in woord als geschrift
 • Besluitvaardig en actiegericht

Dit bieden wij:

 • Als start een jaarcontract voor 24-28 uur in een duobaan
 • Een marktconform salaris
 • Een telefoon en laptop
 • Bedrijfsauto waarmee je vanuit Roermond naar afspraken kunt gaan.
 • Regeling voor pensioen
 • Een groot en interessant netwerk
 • Betrokkenheid bij het bestuur en bedrijfsprocessen
 • Grote zelfstandigheid in werken
 • Werklocatie is Ondernemershuis Roermond
 • Er heerst bij ons een open en informele sfeer en er is altijd ruimte voor nieuwe ideeën.

Reacties kunnen tot donderdag 17 november gestuurd worden naar:

MKB-Limburg
t.a.v. Miranda Heldens
Steeghstraat 5
6041 EA, Roermond

heldens@mkblimburg.nl
06–82657311

   Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV