MKB-Limburg - NIEUWS - MKBLIMBURG-ZOEKT-GROENE-HELDEN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

MKB-Limburg zoekt Groene Helden

Stimuleringsprijs voor ondernemers met oog voor natuur en omgeving

Limburgse ondernemers met oog voor hun omgeving, de natuur en de mensen kunnen tot 31 januari 2019 groene en duurzame initiatieven indienen. Daarmee maken ze kans op de Groene Helden-stimuleringsprijs; een initiatief dat MKB-Limburg graag uitdraagt om ondernemers bij de natuur te betrekken. Als 'Groene Held' ontvang je een mooi geldbedrag, veel publiciteit in de media en treed je toe tot het innovatieve netwerk van ondernemers en partners.

Inspiratie en expertise voor initiatiefnemers
Ondernemers met enthousiasme, een idee, concreet initiatief of uitgewerkt plan worden verder geholpen. Zij kunnen 23 oktober meegaan op expeditie langs eerdere Groene Helden, hun idee of initiatief voorleggen aan experts tijdens ‘Duurzame Dates’  in november en gebruik maken van ondernemerstesten en businessmodellen. Ideeën kunnen ingediend worden op www.groeneheldenlimburg.nl

 

Groene Helden
Groene Helden wordt dit jaar voor de derde keer in Limburg georganiseerd. Ondernemers met enthousiasme, een idee, concreet initiatief of uitgewerkt plan worden verder geholpen. Zij kunnen meegaan op expeditie op 23 oktober langs eerdere Groene Helden, hun idee of initiatief voorleggen aan experts tijdens ‘Duurzame Dates’ en gebruik maken van ondernemerstesten en businessmodellen. Ideeën kunnen ingediend worden op www.groeneheldenlimburg.nl. Hier vindt u meer informatie en de prijswinnaars van 2016 en 2017.

 

Groene Helden Limburg is een initiatief van Provincie Limburg en IVN Limburg in samenwerking met Innovatiehuis MKB Keyport 2020, MKB-Limburg, Vereniging Kleine Kernen Limburg, Mediahuis Limburg, IVN Roermond, VVV Zuid-Limburg, Rabobank Roermond-Echt, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, CITAVERDE en Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV