slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

MKB-Limburg zet Limburgse ondernemers in het zonnetje

Vrijdag 16 november worden Limburgse ondernemers over de hele provincie verrast


Roermond, 13 november 2018

MKB-Limburg vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. Een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten.

Een dag vol verrassingen
In Limburg zijn er, verdeeld over de hele provincie, een heel aantal activiteiten om ondernemers te bedanken voor hun inzet. Zo gaat MKB-Limburg voorzitter Monique Princen samen met Gouverneur Theo Bovens en wethouder Angely Waajen (Roermond) de provincie in om ondernemers in het zonnetje te zetten. Ook gedeputeerde Joost van den Akker is onderweg om in Zuid-Limburg kennis te maken met een aantal ondernemers en hun dagelijkse uitdagingen. In Midden-Limburg worden een van de langst gevestigde ondernemers en een van de nieuwkomers in de binnenstad van Roermond verrast met een bezoekje. Ook in de regio Noord-Limburg vinden diverse activiteiten voor ondernemers plaats. De dag zal voor verrassende ontmoetingen en bijzondere kennismakingen zorgen. Meer weten over de Dag van de Ondernemer in Limburg.

Vrijdagmiddagborrel voor alle Limburgse ondernemers
MKB-Limburg, LIOF en de Koninklijke Metaalunie (district Limburg) nodigen alle leden en relaties uit voor de Vrijdagmiddagborrel deze dag. Samen het glas heffen op het ondernemerschap in Limburg tijdens de landelijke Dag van de Ondernemer. Gastheer Harold Kostons van DS Metaal laat zien waarom hij trots is op zijn bedrijf en zijn team. Meer weten over de vrijdagmiddagborrel.

Over de Dag van de Ondernemer
De Dag van de Ondernemer is oorspronkelijk ontstaan in België en overgenomen door MKB-Nederland. Het idee achter de Dag van de Ondernemer is dat ondernemers een dag verdienen waarop ze worden bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen. Daarom is elke derde vrijdag van november, landelijk uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer. Dit jaar op vrijdag 16 november. MKB-Limburg zorgt voor de regionale uitvoering van dit initiatief in Limburg.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV