MKB-Limburg - NIEUWS - MKBLIMBURG-WIL-UITDAGINGEN-OPPAKKEN-ARBEIDSMARKT-INNOVATIE-EN-INTERNATIONALISERING
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

MKB-Limburg pakt uitdagingen op: arbeidsmarkt, innovatie en internationalisering

Symposium op 19 november in Maastricht in teken van samen (nog) beter werken

Maastricht – Op 19 november a.s. organiseert MKB-Limburg in het MECC het symposium ‘De Kracht van Zuid’.  Want dat de bedrijfsmotor in Zuid-Limburg aardig draait en zo een flinke steen bijdraagt aan de economische voorspoed – dat is natuurlijk helder. Maar tegelijkertijd is evident dat er op diverse vlakken ruimte is voor verbetering. En dat er daadkracht nodig is om bijvoorbeeld de problemen op de arbeidsmarkt op te lossen. Maar ook euregionaal ondernemen blijkt weerbarstig. En hoeveel bedrijven zijn nu echt bezig met innoveren? In dat licht is het natuurlijk prettig, te kunnen melden dat op deze dag een Limburgs bedrijf een mondiale primeur over het voetlicht zal brengen!

Het organiserend comité stelt de bezoeker een prikkelend en inspirerend programma in het vooruitzicht. Hoofdspreker is de bekende ‘verbeteradviseur’ Paul Rulkens, die met een dosis milde humor ondernemers die het al goed doen gaat aansporen om het nog beter te doen. Ook aan het woord komen onder meer VVV-directeur Anya Niewierra en gedeputeerde Joost van den Akker, aangevend hoe zij denken dat (Zuid-)Limburg de zaken dient op te pakken.

Een besloten onderdeel van het programma is de Algemene Ledenvergadering van MKB-Limburg, waaraan ditmaal een heel creatieve invulling wordt gegeven. Het programma begint om 15.30 uur en loopt door tot 21.30 uur.

Het symposium ‘De Kracht van Zuid’ is met name bedoeld voor MKB-ondernemers, zeker ook omdat zij er in contact kunnen komen met bestuurders en adviseurs bij voor ondernemers onmisbare samenwerkingspartners: overheden alsmede onderwijs- en zorginstellingen. Want ook zij zijn op 19 november van harte welkom.

Aanzetten tot denken, maar zeker ook tot doen – dát wil ‘De Kracht van Zuid’!

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV