MKB-Limburg - NIEUWS - MKBLIMBURG-WIL-LOBBY-OPZETTEN-VOOR-GRENSONDERNEMERS
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

MKB-Limburg wil lobby opzetten voor grensondernemers

Nog onduidelijkheid over Tozo voor grensondernemers. Deze ondernemers zorgen in Nederland voor de economie, voor werkgelegenheid. Zij mogen dus niet de dupe worden van het feit dat ze over de grens wonen. MKB-Limburg wil voor hen op komen.
Wij zijn op zoek naar grensondernemers die ons van informatie willen voorzien, zodat wij de lobby hiervoor kunnen opzetten. Ben jij grensondernemer? Stuur dan een mail naar info@mkblimburg.nlen dan gaan wij aan de slag!

https://www.wijlimburg.nl/nieuws-overzicht/grensondernemers-kunnen-fluiten-naar-tozo-regeling/?utm_source=Dagelijkse%20nieuwsbrief&utm_medium=email&utm_campaign=2020910Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV