slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

MKB-Limburg versterkt kennisnetwerk met partners

Rabobank Limburg omarmde het partnerschap als eerste van de in totaal 18 partners.
Monique Princen, voorzitter MKB-Limburg en bestuursadviseur Mathias Brockmann gingen afgelopen maanden op ‘kruistocht’ door de provincie, gericht op bezoek bij een aantal geselecteerde leden, met als doel het lidmaatschap op te waarderen naar een partnerschap. Dit resulteerde met succes in 18 partners .

MKB-Limburg kan door middel van deze zogeheten Partner Organisaties en Business Partners nog beter gebruik maken van de kennis en expertise van leden vóór leden. Partners delen hun kennis met alle leden van MKB-Limburg. Dit kan tot uiting komen in onder meer; workshops, vakrubrieken op de website en speciale ledenvoordelen. Ook zullen deze partners een rol vervullen als strategisch sparringspartner in vaste overlegvormen binnen MKB-Limburg.

Feestelijke aftrap
Op 20 april j.l. vond de feestelijke aftrap en de ondertekening van de overeenkomsten met de partners in het Ondernemersplein in Roermond plaats. Tijdens de bijeenkomst was er alle tijd om nader kennis te maken met MKB-Limburg als organisatie en voor de partners onderling.

“ Wij hebben groot belang in het mkb en waren al jarenlang aangesloten. We volgden de positieve ontwikkelingen bij MKB-Limburg en hebben meteen volmondig ‘ja’ gezegd op dit partnerschap. Wij zien een mooie samenwerking tegenmoet. ”
Pascal Vandermeulen, Rabobank Limburg

Het overzicht van de MKB-Limburg partners
Rabobank Limburg, Zuyd Professional (Zuyd Hogeschool), WijLimburg, UWV Werkbedrijf,Adelmeijer Hoyng Advocaten, Huver Advocaten,Citaverde College, NLW Groep, Gemeente Venray, Koninklijke Metaalunie,Koenen en Co, Zuidlease, Westrom, ABN AMRO, Top Onderzoek, Thaeles, Martin Cuypers bv, VGZ.

“ Deze basis aan partners representeert de Triple Helix goed en MKB-Limburg is de verbindende schakel in dit geheel. We zien er naar uit om nog meer voor onze leden te kunnen betekenen met ons uitgebreide kennisnetwerk.” Monique Princen, voorzitter MKB-Limburg


Een grote delegatie van de nieuwe partners met bestuursleden van MKB-Limburg was aanwezig tijdens de feestelijke aftrap. Fotografie: Peter Bors

Heeft u met uw organisatie ook interesse om partner te worden van MKB-Limburg?
Neem dan contact op met Mathias Brockmann via brockmann@mkblimburg.nl

Klik op de foto om het foto-album te openenGa terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV