slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

MKB-Limburg verrast ondernemers tijdens Dag van de Ondernemer

Roermond, 16 november 2018

Als dank voor hun inzet heeft MKB-Limburg op de Dag van de Ondernemer een rondje gemaakt door de hele provincie om ondernemers in het zonnetje te zetten. Op vrijdag 16 november gingen diverse vertegenwoordigers van MKB-Limburg, samen met Gouverneur Bovens en Gedeputeerde Joost van den Akker op pad om ondernemers te bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen. Als afsluiter van de dag vond er een rondleiding en netwerkborrel plaats. Hieronder een foto-impressie van deze dag vol verrassingen.


Een dag vol verrassingen
In Limburg waren er, verdeeld over de hele provincie, een heel aantal activiteiten om ondernemers te bedanken voor hun inzet. MKB-Limburg voorzitter Monique Princen ging, samen met Gouverneur Theo Bovens op bezoek bij Bakkerij Voncken in Kerkrade. De mooie taart die zij hier maakten werd aangeboden aan Ernst Wijzenbeek (oprichter van Wijzenbeek Bedrijfskleding) en zijn dochter Lucille.

In Roermond gingen Monique Princen en wethouder Angely Waajen op bezoek bij de een van de oudste en een van de jongste ondernemers van de stad. Wenang Genang / De Poppendokter spreekt bij veel mensen al jarenlang tot de verbeelding en viert dit jaar het 95-jarig jubileum. Een mooi moment om in het zonnetje gezet te worden. Ook de jonge ondernemers van Proeflokaal De Graaf kregen een taart aangeboden als dank voor hun enthousiasme. De laatste taart in Midden-Limburg ging naar Juwelier Regter-Esser.
Bekijk hier het filmpje van de bezoeken in Roermond.

In regio Noord-Limburg waren ondernemers welkom bij de Gemeente Beesel. Hier konden zij de dag beginnen met een ondernemersontbijt en als afsluiting van de dag kon men deelnemen aan de rondetafelgesprekken en de borrel in Reuver.

In Zuid-Limburg stak Joost van den Akker namens MKB-Limburg al vroeg in de ochtend de handen uit de mouwen. Het eerste werkbezoek bracht hem bij Animal’s Faith, waar de honden werden uitgelaten. Vervolgens werd een bezoek gebracht aan Maessen Plastics, waar een heuse ondernemersmunt werd geslagen. Een sportieve voortzetting volgde, in de roeiboot van MSRV Saurus en daarna werd de eindbestemming DS Metaal bereikt.

Vrijdagmiddagborrel
Aan het einde van de dag waren ondernemers uit de hele provincie namens MKB-Limburg, LIOF en de Koninklijke Metaalunie (district Limburg) uitgenodigd voor de Vrijdagmiddagborrel. Na een interessante rondleiding door gastheer Harold Kostons werd hier samen het glas geheven op het Limburgse ondernemerschap.

Over de Dag van de Ondernemer
De Dag van de Ondernemer is oorspronkelijk ontstaan in België en overgenomen door MKB-Nederland. Het idee achter de Dag van de Ondernemer is dat ondernemers een dag verdienen waarop ze worden bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen. Daarom is elke derde vrijdag van november, landelijk uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer. Dit jaar op vrijdag 16 november. MKB-Limburg zorgt voor de regionale uitvoering van dit initiatief in Limburg.

Klik op de foto om het foto-album te openenGa terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV