MKB-Limburg - NIEUWS - MKBLIMBURG-STEEKT-ONDERNEMERS-EEN-HART-ONDER-DE-RIEM
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

MKB-Limburg steekt ondernemers een hart onder de riem

Meldpunt@mkblimburg.nl  

Beste ondernemers,

We zijn Corona nog niet eens te boven en krijgen nu alweer een volgende klap te verwerken door de problemen die zijn/zullen ontstaan door de extreme wateroverlast, voornamelijk in Zuid-Limburg maar inmiddels ook al in Midden-Limburg.

MKB-Limburg heeft besloten haar Meldpunt@mkblimburg.nl mailbox open te stellen zodat getroffen ondernemers en zzp/ers zich via dit emailadres kunnen melden met problemen en we deze kunnen gaan inventariseren. Bellen op het algemene nummer van MKB-Limburg kan ook: 0475-786400.

We wensen alle getroffenen heel veel sterkte.

Monique Princen
voorzitter MKB-Limburg 


   Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV