MKB-Limburg - NIEUWS - MKBLIMBURG-SLUIT-ZICH-AAN-BIJ-LIMBURG-LEADS
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

MKB-Limburg sluit zich aan bij Limburg Leads

MKB-Limburg gaat voor de komende 3 jaar het partnership aan met Limburg Leads, het nieuwe op de Euregio gerichte zakelijke evenement dat op 15 en 16 mei in MECC Maastricht zal plaatsvinden. Samen met de andere partners LIOF, LWV, Provincie Limburg, WijLimburg en Brightlands wordt een platform geboden voor ondernemers, kennisinstellingen en overheden uit de Euregio om vooral nieuwe verbindingen mogelijk te maken en actuele kennis te delen.

Karin van der Ven, MKB-Limburg regiovoorzitter Maastricht Heuvelland: “Wij zien en ervaren de potentie van Limburg Leads. Sinds MECC Maastricht het initiatief heeft genomen om dit zakelijk evenement op te zetten, zien we dat er een goede fundering staat en is er een prettige samenwerking.  Zo wordt onze input door de organisatie meteen omgezet in acties. Ook weten alle Limburg Leads partners elkaar binnen het platform en naar buiten toe steeds beter te vinden.”

Arbeidsmarkt en grensoverschrijdende samenwerking
MKB-Limburg gaat voor de komende drie jaar het partnership aan met Limburg Leads. Van der Ven: “Limburg Leads past bij wat wij als vereniging nastreven. Vooral de thema’s arbeidsmarkt en grensoverschrijdende samenwerking zijn belangrijke thema’s voor onze achterban en zijn voor ons als belangenvertegenwoordiger daarom ook belangrijke speerpunten. Want, hoe kunnen we de arbeidsmarkt Euregionaal bewegen? Hoe vinden onze leden de juiste aansluiting met de arbeidsmarkt? En hoe kunnen we met kennisinstellingen samenwerken om het potentieel op de arbeidsmarkt aanpassen of verbeteren?”

MKB-Limburg vindt het belangrijk om daarin de samenwerking op te zoeken en haar achterban hierin zo goed mogelijk te bedienen, aldus Van der Ven. “Limburg Leads is een voorbeeld van een event waar onze leden de mogelijkheid krijgen om kennis te vergaren en nieuwe relevante relaties te ontmoeten. Bovendien krijgt MKB-Limburg tijdens het event een heuse MKB-straat. Een mooie gelegenheid voor onze leden om hun eigen onderneming onder de aandacht te brengen.”

Meer informatie
Limburg Leads is op 15 & 16 mei 2019 de plaats waar toonaangevende ondernemers, experts en beleidsmakers elkaar ontmoeten, van elkaar leren en goede zaken met elkaar doen. In mei 2019 is MECC Maastricht twee dagen lang het platform rond actuele thema’s zoals circulariteit & duurzaamheid, digitalisering, health en talent. Kennisoverdracht gebeurt middels de verschillende presentaties met inspirerende topsprekers en succesvolle ondernemers, workshops, paneldiscussies en masterclasses.
Meer informatie kunt u vinden op de website www.limburgleads.com.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV