MKB-Limburg - NIEUWS - MKBLIMBURG-REGIO-PARKSTAD-TEKENT-VOOR-SAMENWERKING-IN-DE-EUREGIO
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

MKB-Limburg regio Parkstad tekent voor samenwerking in de Euregio

Op woensdag 23 januari vond een netwerkevenement plaats in het Eurode Business Center. Het event stond in het teken van een aantal actuele ontwikkelingen waarvoor op die dag ook door MKB-Limburg regio Parkstad de handtekening tot samenwerking werden gezet. De gasten werden door verschillende sprekers meegenomen in grenzeloze kansen, maar daarbij ook veelvoorkomende barrières. Een aantrekkelijk programma met ondernemers, politici en werknemers. En eveneens de primeur van het magazine en de film ‘Grenzeloos Ondernemen Kerkrade’. Aansluitend was er een netwerklunch.

De regio Zuid binnen MKB-Limburg bestaat uit 3 regio's: Parkstad, Maastricht-Heuvelland en Westelijke Mijnstreek. Het werkgebied van regio Parkstad bestaat uit de volledige Parkstad-regio en is daarmee de belangenbehartiger voor MKB-ondernemers uit dit gebied. De afdeling is daarnaast een actieve partner voor alle lokale overheden, om zo samen het bedrijfsleven in de Parkstad-regio te ondersteunen en te versterken. "Samen staan wij sterk, samen kunnen wij alles aan" is hun missie.

Tijdens het netwerkevenement Grenzeloos Ondernemen Kerkrade ondertekenen MKB-Limbug regio Parkstad en de Service Grensoverschrijdende Arbeidsbemiddeling (SGA) Euregio Maas-Rijn, Kerkrade-Herzogenrath, een verklaring tot samenwerking.

Voorzitter van MKB-Limburg regio Parkstad, Tibert Lagarde: “De doelstellingen die MKB-Limburg regio Parkstad wil uitdragen zijn breed. Het vormen van een platform tussen MKB-bedrijven en het onderwijscluster. Invloed uitoefenen (getal=macht) op ontwikkelingen binnen Parkstad met als basis bedrijfseconomische zaken. Als intermediair optreden tussen de individuele ondernemer en de overige partijen in ondernemersland. Het behartigen van belangen in engere zin; voordelen op inkoopgebied, lidmaatschappen, verzekeringen, enz.

Het ontwikkelen van toekomstvisies op het gebied van wet- en regelgeving met een raakvlak in het MKB in Parkstad Limburg. Deze doelstellingen bereiken we naast een vraagbaak te zijn ook door netwerk- en kennisbijeenkomsten te organiseren in de verschillende Parkstadgemeentes, waarbij zowel leden als niet-leden welkom zijn."
 

Meer informatie:
 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV