slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

MKB-Limburg Partnerorganisatie | WijLimburg

Concentra Media Nederland (CMNL) is de krachtenbundeling van Media Groep Limburg en AenC Media. Concentra Media Nederland is de uitgever van De Limburger, ViaLimburg, WijLimburg en LimburgVac en daarmee de onbetwiste marktleider in Limburg.

Bereiken en raken
Uw klant bereiken is techniek, uw klant raken is kunst. Een cliché, maar daarom niet minder waar. De juiste vertaling van uw marketingstrategie in een effectieve mediamix vergt vakmanschap, ervaring en creativiteit. Ons team van media-adviseurs en marketeers helpt u graag verder. Welke mix van print en online is het meest effectief? Hoe moet uw boodschap worden vormgegeven? Wat is de optimale timing van uw campagne? Hoe het ook zij, één ding staat voorop: u wilt resultaat zien. WijLimburg biedt u de uitgelezen mogelijkheid om resultaat te bereiken in de business-to-businessmarkt.

WijLimburg
WijLimburg is hét  toonaangevend platform voor ondernemend Limburg. Dagelijks informeert, verbindt en inspireert dit dashboard de Limburgse ondernemer om nog succesvoller te kunnen ondernemen. Door middel van online, nieuwsbrief, magazine, achtergrond, academy & events. WijLimburg is van en voor Limburgse ondernemers. Want, ondernemen doe je niet alleen.

Wilt u meer informatie over WijLimburg of heeft u behoefte aan een sparringpartner op het gebied van marketing & media? Neem dan contact op met Cyriel Hendrix, accountmanager business-to-business via:

M: cyriel.hendrix@concentramedia.nl
T: 046-4117137

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV