slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

MKB-Limburg in de media | BTW Verhoging ramp voor de provincie

L1 Radio
De btw-verhoging van 6 naar 9 procent is een ramp voor Limburg. Dat stelt MKB-Limburg. Door de verhoging die het nieuwe kabinet wil doorvoeren, wordt bijvoorbeeld de kapper en de fietsenmaker straks duurder.

Maar ook de prijs van de dagelijkse boodschappen gaan omhoog. En dat treft volgens voorzitter Monique Princen het Limburgse midden en klein bedrijf hard. En daarom moet de verhoging van tafel. Luister hier de radio uitzending van L1 radio terug.

1Limburg
De verhoging van het lage btw-tarief van 6 naar 9 procent moet snel van tafel. Daarvoor pleit MKB Limburg. De belangenvereniging vreest dat Limburg door de verhoging hard wordt getroffen. Lees hier het artikel op 1Limburg.

WijLimburg
“ Een groot deel van de retailers gaat ook zonder meer last krijgen van de BTW verhoging van 6 naar 9%. MKB-Limburg verzet zich hier fel tegen en pleit voor compensatie maar beter nog het lage tarief gewoon op 6 procent houden. Samen met collega-organisaties gaan we een vuist maken in Den Haag.”aldus Paul Berden, voorzitter Retailcommissie MKB-Limburg. Lees hier het hele artikel op WijLimburg.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV