slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

MKB-Limburg en Zuyd Professional presenteren: de MKB Academy

Vandaag lanceert MKB-Limburg in samenwerking met onze partner Zuyd Professional de MKB Academy. In dit online platform kunt u als lid van MKB-Limburg kennismaken met het aanbod van Zuyd Professional aan de hand van diverse filmpjes.

Het gebruik van het kennisplatform van de MKB Academy is voor u als lid van MKB-Limburg gratis. De MKB Academy biedt u informatie over de mogelijkheden en trainingen op het gebied van bijvoorbeeld communicatie, management en HR en loopbaan. Wilt u daarna meer weten of wilt u uw kennis verdiepen door een training of cursus te volgen, dan kunt u doorklikken naar de website van Zuyd Professional.

In de nabije toekomst wordt de MKB Academy verder ingericht en worden er kennisclips aangeboden die u basiskennis bieden in diverse thema’s. Verder krijgt u de mogelijkheid om een e-portfolio aan te maken voor uzelf en/of uw medewerkers. Hierover informeren wij u binnenkort verder.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV