MKB-Limburg - NIEUWS - MKBLIMBURG-EN-BRIGHTLANDS-SMART-SERVICES-CAMPUS-ONDERTEKENEN-SAMENWERKING
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

MKB-Limburg en Brightlands Smart Services Campus ondertekenen samenwerking

MKB Limburg en Brightlands Smart Services Campus gaan de komende drie jaren samenwerken om digitale innovaties binnen het MKB verder aan te jagen.
Kennisdeling, inspiratie en samen (leren) innoveren zijn de kernwoorden die deze samenwerking typeren. De Brightlands Smart Services Campus zal voor het MKB als gids gaan fungeren in de wereld van slimme, digitale oplossingen.

Maurice Dunk MKB Limburg “Het MKB is op zoek naar inspiratie, vernieuwende inzichten en een doorkijkje naar de toekomst. Een toekomst waarin ontegenzeggelijk nieuwe, slimme technologieën een belangrijke rol zullen spelen. We verwachten die toekomst hier op de Campus in Heerlen samen te kunnen ontdekken. Ik ben er van overtuigd dat onze ondernemers vervolgens zeker de daadkracht, het ondernemerschap en het organisatietalent hebben om samen nuttige en slimme oplossingen te ontwikkelen. “

Theo van Kessel Brightlands Smart Services Campus “Het MKB speelt een cruciale rol in de verdere ontwikkeling van onze regio. Wij zijn verheugd om samen met MKB Limburg de innovatiekracht van het midden- en kleinbedrijf verder te ontwikkelen. Met een duidelijke focus op de digitale innovatie, op het slim toepassen van data en baanbrekende technologieën. De Brightlands Smart Services Campus in Heerlen is een broedplaats voor digitale innovaties. Met een bruisende en innovatieve cultuur. Er komen veel specialisten, ondernemers, studenten en onderzoekers samen. Wij zullen de toegang tot dat netwerk aan kennis, innovatiekracht en samenwerkingsverbanden voor het midden- en kleinbedrijf laagdrempelig ontsluiten.”Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV