MKB-Limburg - NIEUWS - MKBLIMBURG-BELT-AL-HAAR-LEDEN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

MKB-Limburg gaat telefonisch het gesprek aan met haar leden

De komende weken neemt MKB-Limburg telefonisch contact op met al haar leden voor een persoonlijk gesprek. Het bel-team van MKB-Limburg bestaat uit 21 betrokken bestuursleden en medewerkers. We horen graag wat je bezighoudt, welke uitdagingen je hebt en hoe we je kunnen ondersteunen in deze periode. We helpen graag, dus aarzel niet om hulp te vragen.

Toer langs de velden
De belronde is onderdeel van de Corona Crisis Aanpak van MKB-Limburg. Onder de noemer 'Toer langs de velden' wordt actief telefonisch contact opgenomen met onze leden. Om een luisterend oor te bieden én waar mogelijk te helpen. Naast het MKB-Limburg Ondernemersplatform biedt MKB-Limburg hiermee directe en concrete handvatten om Limburgse ondernemers te ondersteunen in deze crisis.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV