MKB-Limburg - NIEUWS - MKBLIMBURG-BEDANKT-LIMBURGSE-ONDERNEMERS-BIJ-QMUSIC
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

MKB-Limburg bedankt Limburgse Ondernemers bij Q-Music

Lever uw eigen foute muziek in voor het Foute Uur bij Q-Music!

In de aanloop naar de Dag van de Ondernemer op 16 november staat in de week van 12 t/m 16 november 'Het Foute Uur' bij Q-Music in het teken van onze Limburgse ondernemers. Het MKB is immers de motor van Limburg en met een muzikale boost willen we onze ondernemers hartelijk danken voor hun ondernemerschap. Lever dus uw eigen 'foute' platen aan via info@mkblimburg.nl en stel samen met ons de Foute Lijst samen!

Tijdens de Dag van de Ondernemer hebben we natuurlijk een aantal andere mooie activiteiten voor u in petto.
Zo gaan Gouverneur Theo Bovens en Monique Princen samen aan de slag in de bakkerij, Gedeputeerde Joost van den Akker gaat aan de slag bij diverse Zuid-Limburgse ondernemers en gaat wethouder Angely Waayen van de Gemeente Roermond op pad om Midden-Limburgse ondernemers te bedanken.

Uiteraard willen we al onze Limburgse ondernemers van harte bedanken voor hun ondernemerschap. Daarom nodigen wij u op 16 november van harte uit op onze netwerkborrel in Maastricht.
 

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV