MKB-Limburg - NIEUWS - MKBLID-HERPERTZ-KRAANVERHUUR-WINT-WEERTERLANDPRIJS-2018
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

MKB-lid Herpertz kraanverhuur wint Weerterlandprijs 2018

Derde editie Weerterlandprijs een groot succes

In een tot aan de nok toe gevuld Munttheater werd op woensdag 7 november onder luid applaus de Weerterlandprijs voor beste ondernemers uit Nederweert en Weert uitgereikt.

De prijs wordt tweejaarlijks georganiseerd om het lokale ondernemerschap een boost te geven. De Weerterlandprijs bestaat uit een ondernemersprijs en de Rabobank Verbindingsprijs. Het doel van MKB-Limburg, de initiatiefnemer van deze prijs, is het in de schijnwerpers zetten van ondernemers uit het Weerterland en ze te verbinden en versterken.

Ondernemersprijs gewonnen door Herpertz kraanverhuur
Een van de hoogtepunten van de avond was bekendmaking van winnaar van de Weerterlandprijs. De spanning was voelbaar in de zaal. Onder luid gejuich ging de ondernemersprijs 2018 naar MKB-Limburg lid Herpertz kraanverhuur uit Nederweert.

De andere genomineerden voor deze prijs waren Promic display systems uit Nederweert en van Hoorn Carbide uit Weert. Alle drie de genomineerde bedrijven verdienen een podium. Het was daarom voor de jury geen gemakkelijke opgave om te bepalen wie er uiteindelijk met de titel naar huis mag.

Doorslaggevend in de keuze was het bijzondere ondernemerschap van de winnaar: Herpertz kraanverhuur.

Weerterlandprijs
De Weerterlandprijs is een initiatief van MKB-Limburg. Het initiatief wordt breed gesteund door het LLTB, Parkmanagement, de beide gemeentes en het bedrijfsleven. Rotaryclub Weert land van Horne organiseerde wederom de feestelijke eindmanifestatie. Het is de ambitie van de organisatie om de prijs elke twee jaar uit te reiken en hiermee het ondernemen in het Weerterland een podium te bieden.


Rabobank Verbindingsprijs
Ook deze editie heeft Rabobank Weerterland en Cranendonck het initiatief genomen om een prijs toe te kennen aan bedrijven die op een unieke, innovatieve of zeer effectieve manier een verbinding zijn aangegaan. Genomineerden voor deze prijs waren Kr8tig uit Weert, samenwerkingsverband Boeren van Nederweert en de stichting Wieërt Amezieërtj uit Weert.

Kr8tig uit Weert mag zich komende twee jaren de winnaar van de Rabobank Verbindingsprijs noemen. Het bedrijf zet zich in om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door het aanbieden van leerwerkervaringsplaatsen en opleidingen beter toegerust te maken om de stap naar de arbeidsmarkt weer te zetten.

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV