slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

MKB-Lid Blankers Schoon neemt schoonmaakbedrijf Waalre over

Overname Schoonmaakbedrijf Waalre door Blankers Schoon

Weert, augustus 2017 - Schoonmaakbedrijf Waalre (SMBW) wordt met ingang van 28 augustus overgenomen door Blankers Schoon. In de afgelopen maanden is de overname en toekomstige samenwerking met SMBW vorm gegeven. Door de overname verandert er niets voor  de klanten en relaties van het in Waalre gevestigd bedrijf. Voormalige eigenaren Nico en Anita Jordaan blijven werkzaam binnen de organisatie, waarbij zij gezamenlijk met Blankers Schoon hun opdrachtgevers in de volle breedte kunnen ontzorgen. Met de overname versterkt Blankers Schoon haar positie in Zuidoost-Brabant én haar activiteiten in de Rail & Infra, ten behoeve van bijvoorbeeld NS-stations.

Nico en Anita Jordaan zijn in 1999 gestart met schoonmaakbedrijf Waalre, vanuit een visie dat schoonmaken meer omvat dan het plaatsen van sec de juiste mensen op de juiste plek. Schoonmaken heeft volgens hen ook te maken met beleving, passie, liefde voor het vak én optimale zorg. Voor klanten, maar ook voor de eigen medewerkers. Nico en Anita staan nog regelmatig zelf op de werkvloer, met als einddoel een optimale dienstverlening voor hun klanten. Bij SMBW zijn vijftien medewerkers werkzaam, die werken voor een dertigtal opdrachtgevers in onder andere het onderwijs, de gezondheidzorg alsmede bij reguliere MKB-opdrachtgevers.

Blankers Schoon is sinds 1966 actief als regionaal schoonmaakbedrijf in Zuid-Nederland met een aantal landelijke specialisaties. In haar bijna vijftigjarige bestaan heeft de organisatie een mooie historie en een stevige, vertrouwde naam opgebouwd. Met ruim 250 schoonmakers realiseert Blankers Schoon een gezamenlijke omzet van 4,5 miljoen euro in dagelijks schoonmaakonderhoud, glasbewassing, gevelreiniging en specialistische reiniging. Met de overname zal het bedrijf haar positie in Zuid-Nederland nog verder verstevigen en uitbouwen, middels specialistische diensten voor onder andere Rail & Infra, glas- en gevelreiniging.

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV