MKB-Limburg - NIEUWS - MKBACTIEPLAN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

MKB-actieplan

In actie voor een sterker MKB

Hoe maken we het MKB sterker? Met het  MKB-actieplan werken we daar aan. Volg op social media #NLonderneemt en #MKBactieplan en bekijk de YouTube-serie NLonderneemt.
 

Bron: Rijksoverheid
Nieuwsflits MKB-actieplan #05

MKB-actieplan: stevige basis voor herstel en vernieuwing mkb

Het water staat veel ondernemers aan de lippen. Overleven en vernieuwen, daar gaat het om. De overheid geeft steun, werkt aan economisch herstel en helpt waar mogelijk bij aanpassen en vernieuwen. In de afgelopen drie jaar is veel gedaan om het klimaat voor ondernemers te verbeteren, voor bij- en omscholing, voor digitalisering, voor financiering, voor innovatie.

De Voortgangsrapportage MKB-actieplan 2020 ‘Vernieuwend mkb heeft toekomst, die op 30 oktober naar de Tweede Kamer is gestuurd, laat zien dat er een stevige basis staat om op te bouwen.

Lees ook het digitaal magazine bij het MKB-actieplan 2020 over steun, herstel en vernieuwing voor het MKB.

Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV