slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

MKB Sectorplan | Vraag naar ICT personeel onverminderd groot

MKB Sectorplan biedt mogelijke oplossing.

De vraag naar ICT-personeel blijft ook bij Limburgse MKB-ondernemers onverminderd groot. Hoe kom je als ondernemer aan goed opgeleide werknemers? De krapte op de arbeidsmarkt wordt steeds nijpender. Hoog tijd om op andere manieren naar oplossingen te zoeken. Een tweetal bedrijven hebben de koe bij de horens gevat en zijn op zoek gegaan naar geïnteresseerden die om- of bijgeschoold willen worden tot IT-er. Er zijn diverse disciplines mogelijk, van Azure of Cloud specialist tot developer of ethisch hacker, om er maar een paar te noemen. Kandidaten worden na een uitgebreide intake via een grondig scholingstraject omgeschoold tot IT-er. Op deze manier is een nieuwe werkgever verzekerd van een gemotiveerde werknemer met kennis die up-to-date is. Momenteel volgen een twintigtal cursisten al een IT-opleiding.

Bent u op zoek naar kundig IT personeel, neem dan contact op met MKBSectorplan: www.mkbsectorplan.nlGa terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV