MKB-Limburg - NIEUWS - MKB-PARTNERBIJEENKOMST
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

MKB partnerbijeenkomst - Bedankt voor een ondernemend jaar!

Als bedankje voor onze partners vond op dinsdag 12 december in Domani in Venlo onze laatste partnerbijeenkomst plaats van 2017 plaats.

Het programma ging van start met een bedankwoordje van Vera Segers, AB-lid en vervanger van voorzitter Monique Princen, die deze avond helaas verhinderd was. Alle nieuwe partners werden welkom geheten en tevens werden een aantal nieuwe contracten voor 2018 getekend. Iedereen kreeg de kans om zichzelf en hun organisatie voor te stellen.

Na deze inleiding volgde een interessante lezing over digitale veiligheid, waarin het thema cybercriminalteit en de gevaren en de gevolgen daarvan uitgebreid aan bod kwamen.

De avond werd afgesloten met een hapje en een drankje.

We willen alle partners bedanken voor de mooie samenwerking in 2017 en kijken ernaar uit deze samenwerking in het nieuwe jaar verder vorm te gaan geven!Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV