slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

MKB Business Partner Zuidlease wint FD Gazellen Award 'grote ondernemingen'

In jubileumjaar wint Zuidlease FD Gazelle 'grote ondernemingen'

Onze business partner Zuidlease, heeft op 9 november een FD Gazelle mogen ontvangen van het Financieele Dagblad. Daarmee behoort Zuidlease in Sittard tot de snelste groeiers in de regio Zuid in de categorie ‘grote ondernemingen’.

 "We zijn ontzettend trots op deze FD Gazelle. Voor ons is dit een kers op de taart in het jaar dat we ons 25-jarig jubileum vieren," zegt directeur Olaf Houben. "Het is een bewijs dat onze relaties ons waarderen en dat we op de goede weg zitten."

Elk jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ondernemingen die de afgelopen drie jaar gemiddeld minimaal 20 procent in omzet zijn gegroeid, winstgevend en financieel solide zijn, komen in aanmerking.

Dit jaar vond de competitie voor de veertiende keer plaats.

Wij feliciteren Zuidlease van harte met deze award!

bron: LimburgZakenGa terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV