slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Bestuur MKB Parkstad zet zich in voor gezonde leefstijl onder jeugd

Zowel MKB Parkstad, de samenwerkende onderzoekers iresearch, HAS Hogeschool en de universiteit van Wageningen plus Nederland’s grootste schoolfruitleverancier  Schoolfruit.nl, gaan zich inzetten om kinderen te helpen met een gezonde leefstijl. Namens MKB Parkstad ondertekenden voorzitter Tibert Lagarde en bestuurslid Robert Beckers de overeenkomst van 'Alles is gezondheid'.

Sinds 8 november 2017 is het netwerk van Alles is gezondheid… weer een aantal partners rijker. Dit keer op het gebied van gezonde basisscholen, gezonde kidsmarketing en (daarmee) gezonde werknemers van de toekomst. 

Lees hier het hele artikelGa terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV