MKB-Limburg - NIEUWS - MKB-LIMBURG-REGIO-MIDDEN-HEEFT-DE-MOOISTE-VORM-VAN-LEADGENERATIE-ONTDEKT
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

MKB-Limburg regio midden, heeft de mooiste vorm van leadgeneratie ontdekt

Op donderdag 10 juni hielden we weer een online ledencontact samen met voorzitter Midden-Limburg Helene Henckens. Het concept van dit mini-event is heel eenvoudig: 3 MKB leden, die elkaar niet kennen, praten eenmalig over hun onderneming. Automatisch komt het gesprek op passie, pijn en overwinningen. Deze openheid en de persoonlijke verhalen leiden elke keer weer, ongedwongen, tot een zakelijke vervolgafspraak tussen ondernemers. De mooiste vorm van leadgeneratie die Helene kent.

Wil je er een keer bij zijn? Meld je dan aan bij Lineke ThissenGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV