MKB-Limburg - NIEUWS - MKB-L1MBURG-PRIJS-GENOMINEERDE-SLIMINECT-UIT-KELPENOLER
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

MKB L1mburg Prijs genomineerde: SlimInECT uit Kelpen-Oler

SlimInICT uit Kelpen-Oler is een van de vijf genomineerden voor de MKB L1mburg Prijs 2017. 

SlimInICT uit is een jong klein bedrijf dat persoonlijke ontwikkelings- en opleidingstrajecten binnen de ICT verzorgt. Het bedrijf helpt mensen met hoogbegaafdheid, leerstoornis of autisme-spectrumstoornis om zich optimaal te ontwikkelen op het gebied van ICT. Bovendien slaat het bedrijf een brug tussen werkzoekende en werkgever voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

SlimInICT (Kelpen-Oler) een van vijf nominaties MKB L1mburg Prijs. Van winst naar waarde. Uitreiking op #L1 TV di 13 juni 17.55u. #MKBPrijs pic.twitter.com/RvZvCliSfJ

— leo hauben (@L1leohauben) 11 juni 2017Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV