slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

MKB L1mburg Prijs finalist: Pex Dakbedekkingen uit Echt

Een van de drie genomineerde bedrijven voor de MKB L1mburg prijs is Pex Dakbedekkingen

Pex Dakbedekkingen uit Echt is een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf dat na ruim 60 jaar wordt geleid door de derde generatie Pex. Het bedrijf stopt niet bij het dakdekkerswerk, maar coördineert de aanpak van de totale buitenschil van woningen, die duurzaam worden gerenoveerd en vernieuwd. Pex werkt daarbij nauw samen met bijvoorbeeld woningverenigingen. Door zelf het personeel volledig op te leiden en te begeleiden, biedt het bedrijf werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Pex Dakbedekkingen uit Echt is een van de drie finalisten van de MKB L1mburg Prijs. Maakt u kennis met hun en hun visie op 'van winst naar waarde':

De finale op dinsdag 12 juni a.s. live te zien op L1 TV.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV