slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

MKB L1mburg Prijs finalist: CRDLT uit Maastricht

Een van de drie genomineerde bedrijven voor de MKB L1mburg prijs is CRDTL

Het Maastrichtse bedrijf CRDLT heeft een instrument ontwikkeld, de cradle, dat reageert op de manier van aanraking tussen de gebruikers. Sensoren vertalen bewegingen, zoals strelen, wrijven of tikken, in geluiden. Het instrument wordt ingezet om op een nieuwe wijze te communiceren met mensen die lijden aan dementie, een verstandelijke handicap of autisme. Bij CRDLT is de maatschappelijke meerwaarde vooral het product, dat een glimlach tovert op de gezichten van mensen die in hun eigen wereld leven..
 

CRDL uit Maastricht is een van de drie finalisten van de MKB L1mburg Prijs. Maakt u kennis met hun innovatieve product en hun visie op 'van winst naar waarde':

De finale op dinsdag 12 juni a.s. live te zien op L1 TV.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV